Един прекрасен ден / BIT TV

Знаете ли, сега когато ми се обадят за интервю винаги първата ми мисъл е да откажа. Имам усещането, че вече всички знаят това, което преди 4 години реших да кажа на хората и взех решение да споделям. Но се оказва, че не е така. Всеки път има хора, които чуват за първи път и искат да знаят и още, и още… Не искам да досаждам на никой, но когато нещо се случва, то просто трябва оставено да се случва. И дори само на един човек да помогна си е заслужавало всичко.

Благодаря на екипа на BITelevision!

Advertisements

2 thoughts on “Един прекрасен ден / BIT TV

  1. НЕ ЗНАМ КАКВИ ИДЕИ ПОДДЪРЖА ТАЗИ ФОНДАЦИЯ НО МНОЖЕСТВЕНАТА СКЛЕРОЗА КАТО ЦЯЛОСТНА ДИАГНОСТИКА Е ЕДНО НО ЗА ВСЕКИ ЧОВЕК ПРОТИЧА ИНДИВИДУАЛНО .ВСИЧКО Е СВЪРЗАНО С НАЧИНА НА ЖИВОТ ДО МОМЕНТА НА ПОСТАВЯНЕТО НА ДИАГНОЗАТА И СЛЕД ТОВА..ТОВА КОЕТО УСТАНОВИХ Е ПОВЕЧЕ ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ И СПОРТ..СИЛНА ВОЛЯ И ПОЗИТИВНО МИСЛЕНЕ..ЗА ДА ПОМАГАТЕ НА ХОРАТА ВИЕ ТРЯБВА ДА ПУБЛИКУВАТЕ ВИНАГИ НОВИ ОТКРИТИЯ И ЛЕЧЕНИЕ ЗА БОЛЕСТТА,НАЧИН НА ХРАНЕНЕ,ХРАНИ И Т.Н. НО ОСТАВАМ С ВПЕЧАТЛЕНИЕТО,ЧЕ ИМА САМО ФИНАНСОВИ ИНТЕРЕСИ ЛЕЖАЩИ НА СТАРИ ЛАВРИ…ВИЕ НЕ СТЕ ФОНДАЦИЯ ДА ПОМАГАТЕ НА ХОРАТА…ВСИЧКО КОЕТО СЪМ ИЗЧЕЛА ЗА ВАС И САМОТО ЗАБОЛЯВАНЕ ДОВЕДЕ ДО ТЕЗИ КРАЙНИ ИЗВОДИ..ТАКА НЕ СЕ ПОМАГА НА ХОРАТА.

    Like

    1. Не знам какво сте чели и какво не, но явно не достатъчно или поне не това, което сте очаквали. В този блог има толкова много информация за „НОВИ ОТКРИТИЯ И ЛЕЧЕНИЕ ЗА БОЛЕСТТА,НАЧИН НА ХРАНЕНЕ,ХРАНИ И Т.Н. „. А пък къде видяхте финансовите интереси и старите лаври 🙂 не знам. Няма да изброявам хората, на които сме помогнали, защото не считам за важно. А и голяма част от тях предпочитат анонимност. Ако мога да ви бъда с нещо полезна – насреща съм! Хубав ден ви желая!

      Like

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s