МНОГО СПЕЦИАЛНО МЕНЮ

Close up of vegetables on forks

Много Специално Меню (МСМ) е създадено в България от фондация “МС – Мога Сам” и FitMeal. Положително становище и подкрепа получава и от д-р Росица Попова, диетолог МА София. Всички ястия в МСМ се приготвят в кухнята на FitMeal под строг надзор на качеството чрез технологии, които запазват изцяло хранителните стойности на продуктите. Овкусени със зехтин, хималайска сол и натурални ароматни подправки, храните в МСМ не съдържат оцветители, овкусители и подобрители на вкуса. Те се доставят с транспорт, осигурен от Порше България. Храната е в съдове за еднократна употреба и има осигурени прибори за всяко от ястията. Възможно е и използването на специални термосъдове, като за всеки абонат трябва да се предвидят по два броя.

Фондация “МС – Мога Сам” създава проекта МСМ, за да подчертае връзката между здравословната и стриктна хранителна диета и дизагнозата Множествена склероза, за да предложи конкретни решения за по-добър живот на хората с диагнозата Множествена склероза чрез балансираното хранително меню Много Специално Меню (МСМ), както и за да намери съмишленици в осигуряването на достъп до МСМ на повече хора с диагноза Множествена склероза.

Всеки от нас може да се включи доброволно в проекта, като спонсорира менюто (намалявайки значително неговата себестойност и крайна цена), като разнася менюто на адрес (спестявайки част от транспортния разход), като дари средства за създаването на специални кутии за многократно ползване (спестявайки разхода за опаковка и прибори за еднократна употреба) или със свои идеи за оптимизиране на МСМ.

Всичко за проекта можете да следите на фейсбук страницата с име – Много Специално Меню / МСМ – Храна за здраве: https://www.facebook.com/msm.mogasam.org

Реклами

2 thoughts on “МНОГО СПЕЦИАЛНО МЕНЮ

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s