ОТГОВОРИТЕ

В последните дни получавам много писма, които са хем еднакви, хем съвършенно различни. Отговарям на всички. И го правя с цялата отговорност на този акт. Правя го бързо, защото ако оставя да се натрупат няма да ми стигнат дни за да отговоря на всеки по отделно. Благодаря ви, хора! За всичко! За подкрепата, за милите думи, за вдъхновението и силата, които ми давате!

Още веднъж искам да ви напомня за фестивалът „Свободата да бъдеш“, който ще се проведе на 25 април в София ( http://2015.justbe.bg/ ). Аз ще бъда там и моето участие ще е от 17:15 часа в Сграда B, Зала Запад. Статията на Капитал, „МАНТРА ЗА ЖИВОТ“ е прочетена от над 37 000 човека. И тя беше и повод организаторите на този фестивал да ме поканят да участвам. МАНТРА ЗА ЖИВОТ има вече свой живот. И аз съм част от него. Ако се присъедините към това събитие ще имаме възможност да се видим и запознаем, да зададете въпросите си, да завъртим заедно колелото на движението „МС – МОГА САМ“.

Регистрацията за билети става само в сайта на събитието и няма да се продават на място – http://2015.justbe.bg/%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8/

Излезте на светло. Вдишайте пролетната свежест. Усетете себе си и се харесайте.

Очаквам ви с огромно вълнение!

До скоро…

Биляна

Advertisements

2 thoughts on “ОТГОВОРИТЕ

  1. Благодаря за думите и доверието! И да, може да се видим и извън София. Аз се движа доста, но се опитвам да съчетавам задълженията си, защото сама си се возя напред – назад. А и времето ми е крайно недостатъчно. Но съм насреща на всяка покана и инициатива – например ако се съберете повече хора, бих дошла само заради това. А иначе когато тръгна към тази част на България ще съобщя навреме и ще се видя с всеки, който има желание. Прекрасен ден!

    Like

  2. Здравейте Биляна,
    Възхищавам се на вашата енергия и позитивизъм, с които дарявате всички ни! Благодаря! ! 🙂
    Интересувам се дали има възможност за среща с вас и в други градове, примерно Варна – а и все пак летния сезон наближава 😉

    Like

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s